dimarts, 12 de desembre del 2017

Seminari a Palma per preparar els nous projectes per al curs 2018-19

El Sepie ha anunciat que el proper 1 de Febrer acaba el plaç per presentar nous projectes Erasmus+. El Ramis en demanarà un i per això hem assistit a aquest seminari informatiu a on ens han explicat les novetats del programa i recomanacions per l'escriptura dels projectes.


Els ponents, amb na Flor Dupraz del Sepie

Les jornades han servit per coneixer coordinadors Erasmus+ d'altres IES que també tenen Informàtica. Pot servir per intercanviar experiències i potser acompanyar alumnes de de forma conjunta.  Els altres IES de moment participen al Consorci de Conselleria, no tenen projecte propi. 


El nostre coordinador a les jornades
Com a novetats podem remarcar que els alumnes de 1r curs podrien participar sense fer FCTs. Serviria per casos especials: gent molt bona en idiomes, amb família a un altre pais, etc.

Ja ho sabiem, però ho han remarcat: ex-alumnes de 1r any poden partir excepte si fan Grau Superior. El centre informarà als alumnes de segon curs per estimar si ho volen fer i ajudar a demanar un nombre de beques ajustsat.

Segons lo que van dir el Brexit acabarà prest amb les estades al UK. Una llàstima. 

Els alumnes que fan certificats de profesionalitat també poden participar a Erasmus+. Hi ha un Soib a Palma amb projecte.

Es volen potenciar les estades llargues de més de 90 dies. Una part es FCTs l'altre unes "pràctiques voluntàries". Puntúen millor els projectes que tenen això...així que ens convé fer-ho.

Al nou projecte demanarem aproximadament:

  • 2 o 3 beques d'alumnes i 1 o 2 professors acompanyants (mínim una beca de llarga durada - més de 90 dies).
  • 1 o 2 beques de professors per estades de Job Shadowing
  • 1 beca de professional visitant per formació dels nostres professors i alumnes.
El projecte podrà tenir una durada entre 12 i 24 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.